Våra boiuddevalla.se partners!

Varför ska jag vara partner?

BOiUDDEVALLA.se är en gemensam plattform för att informera om boende i Uddevalla. Initiativtagare är Uddevalla Näringsliv tillsammans med Uddevalla kommun.

BOiUDDEVALLA.se är också den plattform Uddevalla Näringsliv använder för att marknadsföra och informera om angående Bomässan – Bo i Uddevalla, som varje år samlar 100-talet utställare och tusentals besökare.

BOiUDDEVALLA.se ska vara den naturliga portalen för den som är intresserad av att flytta till och hitta ett bra boende i Uddevalla. Här presenteras planerade bostäder, aktuella byggprojekt, intressanta reportage och de bästa tipsen om att bo och leva i och runt Uddevalla.

Bli partner och marknadsför era projekt och boenden

För att BOiUDDEVALLA.se ska bli så bra som möjligt krävs det partners som står bakom och samarbetar för att skapa ett intressant och aktuellt innehåll – tillsammans kan vi visa att Uddevalla kommun erbjuder många möjligheter till attraktivt boende.

– Byggföretag, byggprojektör och tomtförsäljare får möjlighet att presentera pågående och kommande byggprojekt med bilder och texter samt kontaktinformation och länkning till er hemsida.

– Mäklare får möjlighet att löpande visa de hetaste objekten som är till salu med bild, kort beskrivning och länk till er hemsida.

– Partnerföretag erbjuds redaktionellt utrymme på hemsidan genom intressanta reportage och en allmän presentation på partnersidan.

Det kommande året planeras flera marknadsföringsinsatser för att öka kännedomen om BOiUDDEVALLA.se. I samband med dessa har ni också möjlighet att synas.

Kontakta oss för mer information om partnerskap.

Uddevalla Näringsliv

Alexander Rahm Johansson
alexander.rahm@uddevallanaringsliv.se
0720 – 06 84 92

PARTNERS